• تاریخ انتشار : 1401/01/24 - 10:17

وبینار آموزشی «پزشکی دقیق و فرد محور در تومورهای مغزی» برگزار می شود

مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی وبینار آموزشی «پزشکی دقیق و فرد محور در تومورهای مغزی » را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقل از مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی، وبینار آموزشی «پزشکی دقیق و فرد محور در تومورهای مغزی »  یکشنبه 28 فروردین ماه 1401 ساعت 9 صبح برگزار می شود.

مهمترین محورهای مورد بحث در وبینار مذکور می توان به  نقش پزشکی فرد محور در درمان تومور های مغزی، اهمیت روش های نوین پزشکی در درمان تومور های مغزی،  پزشکی فرد محور و روش های نوین جراحی مغز و اعصاب اشاره کرد.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت  fnrc.sbmu.ac.irمراجعهکنند.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری