• تاریخ انتشار : 1399/07/29 - 18:48

وبینار چالش های درمانی جدید در درمان هیپرلیپیدمی برگزار می شود

وبینار علمی بررسی چالش های درمانی جدید در درمان هیپرلیپیدمی توسط مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه پنجشنبه اول آبان ماه 1399 برگزار می شود.

وبینار علمی بررسی چالش های درمانی جدید در درمان هیپرلیپیدمی توسط مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه  پنجشنبه اول آبان ماه 1399 برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از مرکز تحقیقات قلب و عروق،  کنفرانس علمی مجازی "چالش های درمانی جدید در درمان هیپرلیپیدمی" پنجشنبه اول آبان ماه 1399 ساعت 16-14 برگزار می شود.

این وبینار برای مشمولان آموزش مداوم دارای امتیاز بازآموزی  است و علاقمندان می توانند از طریق سامانه آموزش مداوم پزشکی با شناسه برنامه: 157346 در این وبینار ثبت نام کنند و 10 دقیقه قبل از شروع برنامه از طریق لینک زیر وارد شوند تا هماهنگی های لازم انجام پذیرد.

برای شرکت در وبینار اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری