• تاریخ انتشار : 1400/10/27 - 09:58

کشف داروی قاچاق از دو داروخانه در منطقه چهار تهران

بازرسان معاونت غذا و داروی دانشگاه از کشف اقلام دارویی و فراورده های آرایشی قاچاق از دو داروخانه در منطقه چهار تهران خبر دادند.

بازرسان معاونت غذا و داروی دانشگاه از کشف اقلام دارویی و فراورده های آرایشی قاچاق از دو داروخانه در منطقه چهار تهران خبر دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت غذا و دارو، کارشناسان واحد فنی و نظارت بر امور دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه دربازرسی‌های نامحسوس از داروخانه های تحت پوشش دانشگاه اقلام مذکور را کشف کردند.

کارشناسان معاونت غذا و دارو در این بازرسی‌ موفق به کشف اقلام دارویی و فرآورده های آرایشی قاچاق از سقف کاذب، گاو صندوق و انبار دو داروخانه واقع در منطقه چهار تهران شدند.

براساس این گزارش اقلام کشف شده شامل 22 قلم دارو و فرآورده آرایشی قاچاق به ارزش تقریبی 230 میلیون ریال بود که توقیف و به معاونت غذا و داروی دانشگاه منتقل شد و پرونده تخلف هر دو داروخانه برای بررسی بیشتر به مراجع قضایی ارسال شد.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری