• تاریخ انتشار : 1399/06/06 - 14:23

کنگره مجازی انجمن اورولوژی ایران برگزار می شود

بیست و سومین کنگره مجازی انجمن اورولوژی ایران با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی برگزار می شود.

بیست و سومین کنگره مجازی انجمن اورولوژی ایران با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی برگزار می شود .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، بیست و سومین کنگره مجازی انجمن اورولوژی ایران تا هفتم شهریورماه ادامه دارد.

این کنگره  با محورهای اورولوژی اطفال، عمومی،کلیه، زنان، آنکولوژی، ترمیمی، ناباروری و اختلالات جنسی، اندویورولوژی و لاپاراسکوپی برگزار می شود.

بیست و سومین کنگره (وبینار) انجمن اورولوژی ایران" توسط انجمن اورولوژی ایران با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تاریخ 29 تا 31 مرداد ماه  و 5 تا 7 شهریور ماه 1399 ، به صورت غیر حضوری برگزار خواهد شد.

موضوعات مطرح شده در کنگره امسال شامل بحث های اورولوژی عمومی، اطفال، زنان، پیوندکلیه، یوروانکولوژی، آندرولوژی ، اورولوژی ترمیمی، اندویورولوژی و لاپارسکوپی، بیماری های مقاربتی و  پرستاری برگزار می شود.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر، ساعات برگزاری و امتیاز بازآموزی می توانند به آدرس https://iua.org.ir/ مراجعه کنند.

کدخبرنگار:س.ق7701

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری