• تاریخ انتشار : 1403/03/20 - 08:27

برگزاری کارگاه‌­های احیای پیشرفته کودکان در بیمارستان مفید

دوره‌های آموزشی احیای پیشرفته کودکان به منظور توانمندسازی پزشکان و پرستاران بخش‌های اورژانس و اطفال در بیمارستان کودکان مفید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت درمان، این کارگاههای آموزشی توسط  اداره پرستاری معاونت درمان به عنوان یک استراتژی‌ موثر در کاهش مرگ و میر کودکان، ارتقای دانش و مهارت و توانمندسازی کارکنان حرفه‌ای شاغل در بخش‌های اورژانس و اطفال اجرا شد.

در این دوره‌های آموزشی که با هدف ارتقای مهارت و دانش کادر درمان در تشخیص و انجام مداخله موثر در کودکان مبتلا به اورژانس‌های قلبی ریوی برگزار شد، بیش از  400 نفر از پزشکان و کادر پرستاری بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی تحت پوشش دانشگاه  شرکت داشته و آموزشهای تخصصی در رابطه با احیای قلبی ریوی(CPR )  کودکان را دریافت کردند.

براساس نتایج مطالعات صورت گرفته تشخیص به موقع ایست قلبی و تنفسی در کودک، انجام CPR به هنگام و موثر و صحیح و همچنین مراقبت صحیح بعد از فرآیند CPR، شانس بازگشت کودک به زندگی را افزایش می­دهد.

در این راستا آموزش تکنیک صحیح CPR کودک باعث ارتقای دانش و مهارت کادر درمان در موقعیت­های اورژانس شده تا با انجام واکنش صحیح و موثر جان کودک را نجات داده و عوارض ناشی از ایست قلبی و  تنفسی را به حداقل برسانند.