• تاریخ انتشار : 1403/04/18 - 12:25
با حکمی از سوی رییس دانشگاه

دکتر عبادی‌فر رییس دانشکده دندانپزشکی شد

با حکمی از سوی رییس دانشگاه، دکتر اصغر عبادی‌فر رییس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با حکمی از سوی دکتر علیرضا زالی دکتر اصغر عبادی‌فر به عنوان رییس دانشکده دندانپزشکی منصوب شد.

متن این حکم به شرح زیر است:

"برادر گرامی جناب آقای دکتر اصغر عبادی‌فر

استاد محترم دانشگاه

سلام علیکم

با توجه به تجارب و سوابق ارزنده علمی و اجرایی جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان "رییس دانشکده دندانپزشکی" منصوب می‌شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله اقدام نمایید. موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی‌عصر (عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تحقق برنامه‌ها و ارتقای جایگاه ملی و بین‌المللی دانشگاه از درگاه خداوند منان مسئلت می‌نمایم.

دکتر علیرضا زالی

رییس دانشگاه "

دکتر عبادی‌فر استاد تمام و مدیر گروه ارتودنسی و رییس مرکز تحقیقات ناهنجاری‌های دندانی فکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

وی سابقه هشت سال قائم مقامی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، هشت سال مدیر کلی پژوهشی وزارت بهداشت و 10 دوره دبیری جشنواره ملی رازی را در کارنامه دارد.

برای آشنایی بیشتر با سوابق علمی دکتر عبادی‌فر اینجا کلیک کنید.

کدخبرنگار: 7703م.ر