دکتر علی حائری به عنوان مشاور رئیس دانشگاه منصوب شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی حکمی دکتر علی حائری را به عنوان مشاور خود منصوب کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی حکمی دکتر علی حائری را به عنوان مشاور خود منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، دکتر علیرضا زالی، چهارشنبه 6 آذر ماه طی حکمی دکتر علی حائری را به عنوان مشاور خود منصوب کرد.
در متن این حکم آمده است:

«برادر گرامی جناب آقای دکتر علی حائری
استاد محترم دانشگاه
سلام علیکم
با توجه به تعهد، تجارب و سوابق ارزشمند جنابعالی در حوزه های مختلف دانشگاه، بموجب این ابلاغ به عنوان "مشاور اینجانب" منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به پیگیری و انجام امور محوله اقدام نمائید.
موفقیت شما را تحت عنایت حضرت ولی عصر(عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقاء جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه، از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم.
دکتر علیرضا زالی
رئیس دانشگاه»
دکتر علی حائری استاد تمام گروه فارماکولوژی دانشکده پزشکی است.
از سوابق اجرایی وی در دانشگاه می توان به ریاست دانشکده پزشکی، ریاست شعبه بينالملل و مديریت گروه آموزشی فارماكولوژي اشاره کرد.
وی همچنین دبيری شوراي پزشكي عمومي و دبيرخانه شوراي آموزش علوم پايه پزشكي وزارت بهداشت؛ كارشناسی سازمان بهداشت جهاني؛ عضویت اصلي World Panel of Essential Drugs؛ كارشناسی مركز تحقيقات كوبه ژاپن وابسته به WHO؛ سرپرستی برنامه دارو و واكسن منطقه مديترانه شرقي سازمان بهداشت جهاني و مشارکت در پايهگذاری سيستم مراقبت هاي اوليه سلامت را در کارنامه دارد.
انتهای پیام/