• تاریخ انتشار : 1403/02/02 - 12:29

عضویت آزمایشگاه زیست مواد دندانی در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

آزمایشگاه زیست مواد دندانی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده دندانپزشکی، با پیگیری‌های مستمر دانشکده دندانپزشکی آزمایشگاه زیست مواد دندانی این دانشکده به عنوان عضو آزمایشی در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی پذیرفته شده است.

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی با هدف افزایش بهره وری زیرساخت‌های آزمایشگاهی کشور نسبت به راه اندازی پلتفرم به اشتراک گذاری و ارایه خدمات آزمایشگاهی متنوع اقدام کرده است.

در این شبکه خدمات آزمایشگاهی متنوعی مانند حوزه‌های فنی و مهندسی همچون مکانیک، مواد و متالورژی، برق و الکترونیک، شیمی، هوا فضا، معدن، حوزه محیط زیست، کشاورزی و گیاهان دارویی، حوزه‌های زیست فناوری و پزشکی مانند داروسازی، سلول‌های بنیادی، مهندسی بافت، حوزه های علوم شناختی و مغز، صنایع دستی و مواد غذایی ارایه می‌شود.

وب سایت شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی

• گروه خبری : اخبار مراکز و دانشکده ها