اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/08/17 - 09:02
  • بازدید : 238
  • تعداد بازدید : 233
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دکتر زالی مطرح کرد

علم و تجربه پرتوکاران؛ حلقه وصل زنجیره تشخیص و درمان بیماری‌ها

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اهمیت نقش پرتونگاری در طب نوین، علم و تجربه پرتوکاران را حلقه وصل زنجیره تشخیص و درمان بیماری‌ها و ارایه خدمت به بیماران توصیف کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، متن پیام دکتر علیرضا زالی به مناسبت فرا رسیدن 17 ابان ماه مصادف با سالروز کشف اشعه ایکس و روز پرتونگاری به شرح زیر است:

"فرا رسیدن 17 آبان ماه که به عنوان روز جهانی پرتونگاری نامگذاری شده است، فرصت مغتنمی است برای قدردانی از تمامی تلاشگران این عرصه که بهره گیری از علم و تجربه آنان مسیر تشخیص و درمان را سهولت می بخشد و در طب نوین نقشی بسیار برجسته دارد.

کاربرد تکنولوژی رادیولوژی که تلفیقی است از علم و هنر، باعث شده پرتونگاری جز لاینفک علم پزشکی شود و پویایی این تکنولوژی دگرگونی عظیمی را در تشخیص و درمان بسیاری از بیماری‌ها فراهم کند.

پیشرفت سریع و باورنکردنی این علم در طی سال‌های گذشته و آثار و فواید بی بدیل آن در درمان بیماری‌ها، تصور دنیای بدون پرتونگاری را دشوار ساخته است و امروز می‌توان علم و تجربه پرتوکاران را حلقه وصل زنجیره تشخیص و درمان بیماری‌ها و ارایه خدمت به بیماران توصیف کرد.

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز به خود می بالد که در تعلیم و آموزش کارشناسان و متخصصان حوزه‌های مرتبط با پرتونگاری از جمله متخصصان و کارشناسان رادیولوژی، رادیوتراپی، فیزیک پزشکی، پزشکی هسته ای و تصویر برداری پزشکی از دانشگاه های پیشتاز کشور به شمار می رود.

بار دیگر ضمن قدردانی از تلاشهای ارزنده  همکاران این عرصه، به ویژه دانشجویان، کارشناسان، اعضای هیئت علمی و متخصصان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سعادت، سربلندی و توفیق روزافزون آنان را از خداوند منان خواستارم.

دکتر علیرضا زالی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی"

انتهای پیام/

کدخبرنگار:  7703م.ر

 

 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 134384

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.