• تاریخ انتشار : 1397/05/14 - 09:53

سيد محمود رضا اعتمادی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه شد

دکتر علی شهرامی معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی طی حکمی سید محمود رضا اعتمادی را به عنوان مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه منصوب کرد.

دکتر علی شهرامی معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی طی حکمی سید محمود رضا اعتمادی را به عنوان مدیرآمار و فناوری اطلاعات دانشگاه منصوب کرد.

گفتنی است پیش از این دکتر شهرامی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در حکمی سید محمودرضا اعتمادی را بعنوان سرپرست مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه منصوب کرده بود.

متن این حکم به شرح زیر است:
«برادر گرامی جناب آقای سید محمود رضا اعتمادی

سلام علیکم
با توجه به تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان  سرپرست مدیریت امار و فناوري اطلاعات  دانشگاه منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی و در چارچوب آیین نامه های دانشگاه و سایر ضوابط و مقررات موجود نسبت به انجام وظایف و امور محوله اقدام نمایید.

موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی عصر(عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقای جایگاه ملی و بین اللملی دانشگاه از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم.

دکتر علی شهرامی

معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه؛