ارتقای رتبه علمی 13 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه
رتبه علمی 13 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارتقا یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در سیصد و سی و سومین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه که با حضور دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد، با ارتقا به استادی دکتر محمد مهدی ناصحی، دکتر ربابه طاهری پناه، دکتر ناصر ملکپور علمداری، دکتر معصومه میرزا مرادی، دکتر امیر سعید صدیقی و دکتر افسون صدیقی در دانشکده پزشکی و دکتر فاطمه ناهیدی در دانشکده پرستاری و مامایی موافقت شد.
همچنین در این جلسه رتبه علمی دکتر ناصر کچوئیان جوادی، دکتر علیرضا ابریشمی، دکتر معصومه بیات، دکتر امیر صباغزاده ایرانی، دکتر سید فرزاد علامه و دکتر میثم جعفری کافی آبادی در دانشکده پزشکی به دانشیاری ارتقا یافت.
خلاصهای از سوابق علمی اساتید ارتقا یافته به شرح زیر است:
دکتر محمدمهدی ناصحی دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی ایران، تخصص بیماریهای کودکان و فوق تخصص بیماریهای مغز و اعصاب کودکان از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
از جمله سوابق علمی وی میتوان به پژوهشهای متعدد، انتشار مقالات علمی و سخنرانی در کنگرههای بینالمللی اشاره کرد.
همچنین فعالیت به عنوان مدیرعامل سازمان دولتی بیمه سلامت ایران، عضویت در هیئت مدیره سازمان دولتی بیمه سلامت ایران، ریاست دانشگاه علوم پزشکی مازندران، فعالیت به عنوان قائم مقام وزیر بهداشت در مازندران، نماینده تامالاختیار وزیر بهداشت در امور مربوط به مهار کرونا استانهای مازندران و گلستان، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران، نماینده ویژه وزیر بهداشت، مدیریت گروه اطفال دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دبیر هیئتهای امنا و شوراهای وزارت بهداشت و عضویت در کمیته پژوهشی و داوری مرکز تحقیقات پاتولوژی ایران در کارنامه اجرایی وی به چشم میخورد.
رتبه علمی دکتر ناصر کچوئیان جوادیکه دارای مدرک پزشکی عمومی و دانشنامه تخصصی جراحی عمومی از دانشگاه تهران و دانشنامه فوق تخصصی جراحی قلب و عروق از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است، در این جلسه به دانشیاری ارتقا یافت.
وی دارای بورد فوق تخصصی جراحی قلب با رتبه هفت، بورد تخصصی جراحی عمومی، مقالات علمی در زمینه جراحی قلب است و سابقه همکاری با پلیکلینیک با موضوع رباتیک جراحی قلب، عضویت در انجمن جراحان قلب اروپا و شرکت در کنفرانسهای بینالمللی را در کارنامه علمی خود دارد.
دکتر کچوئیان ریاست بخش جراحی قلب بیمارستان امامحسین(ع)، ریاست بخش جراحی و اورژانس بیمارستان مفتح ورامین، فعالیت به عنوان رابط پژوهشی بیمارستان امام حسین(ع) در رشته جراحی قلب و عضویت در مرکز تحقیقات قلب و عروق بیمارستان امام حسین(ع) را در کارنامه اجرایی خود دارد.
دکتر فاطمه ناهیدی که در این جلسه به استادی ارتقا یافت، مدرک کارشناسی مامایی، ارشد مامایی و دکترای خود را از دانشگاه تربیت مدرس دریافت کرده است.
عضویت در هیئت مرکز تحقیقات مامایی از جمله سوابق علمی وی و مدیریت گروه مامایی و بهداشت باروری معاونت فرهنگی و ودانشجویی، عضویت در امور زنان، فعالیت به عنوان مشاور زنان وزیر بهداشت، عضویت در مرکز تحقیقات مامایی، دبیر کمیته جمعیت فرزندآوری، عضویت در کمیته ترویج زایمان طبیعی و عضویت در شواری فرهنگی دانشگاه از سوابق اجرایی دکتر ناهیدی است.
دکتر افسون صدیقی دارای مدرک پزشکی عمومی و تخصص جراحی اعضا از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است و رتبه علمی وی در این جلسه به استادی ارتقا یافت.
دکتر صدیقی رتبه دوم در بین فارغالتحصیلان سال 1377 و رتبه سوم دانشنامه تخصصی را کسب کرده است و انتشار بیش از 100 مقاله معتبر بینالمللی را در کارنامه دارد.
از جمله سوابق اجرایی دکتر صدیقی میتوان به فعالیت به عنوان معاون پژوهشی تحقیقات جراحی مغز و اعصاب بیمارستان شهدای تجریش، نماینده تامالختیار قطب علمی جراحی اعصاب، عضویت در شوراهای عالی مرکز تحقیقات جراحی اعصاب عملکردی، عضویت در هیئت تحریریه مجله مرکز تحقیقات اعصاب و عضویت در هیئت موسس مرکز تحقیقات طب فیزیکی و توانبخشی اشاره کرد.
دکتر سیدفرزاد علامه دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، بورد تخصصی ارولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارشناسی ارشد آموزش پزشکی و فلوشیپ آنکولوژی از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است و رتبه علمی وی در این جلسه به دانشیاری ارتقا یافت.
ارایه بیش از 100 مقاله بینالمللی، مشارکت در تهیه گایدلاینهای کشوری و فعالیت به عنوان معاون پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مردان از جمله سوابق علمی وی است.
دکتر علامه فعالیت به عنوان رییس بخش درمانگاه بیمارستان شهدای تجریش و پرسپتور بخش ارولوژی را در سوابق اجرایی خود دارد.
دکتر ناصر ملکپور علمداری که در این جلسه به استادی ارتقا یافت، دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، فلوشیپ جراحی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، فلوشیپ جراحی عروق فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است.
وی تالیف دوجلد کتاب، نگارش بیش از 80 مقاله پژوهشی و ریاست بخش جراحی، معاونت آموزشی گروه جراحی عمومی و عضویت در هیئت ممتحنه بورد جراحی عمومی را در کارنامه دارد.
همچنین فعالیت به عنوان معاون درمان بیمارستان مدرس و مدیریت گروه جراحی عمومی بیمارستان فوق تخصصی میلاد در کارنامه اجرایی وی دیده میشود.
رتبه علمی دکتر معصومه میرزا مرادی که مدرک پزشکی عمومی و تخصص زنان را از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و فلوشیپ پریناتولوژی را از دانشگاه علوم پزشکی تهران دریافت کرده است، در این جلسه به استادی ارتقا یافت.
دکترمیرزامرادی طراحی پروژههای تحقیقاتی و همکاری در راهاندازی آموزش فلوشیپی را در سوابق علمی خود دارد.
فعالیت به عنوان رییس بیمارستان یازهرا، معاون آموزشی بیمارستان مهدیه، پرسپتور بیمارستان مهدیه، معاون آموزشی بخش زنان بیمارستان شهدای تجریش و عضویت در هیئتهای بدوی انتظامی نظام پزشکی از سوابق اجرایی وی است.
دکتر میثم جعفری کافیآبادی که در این جلسه به دانشیاری ارتقا یافت، دارای مدرک دکترای تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دکترای عمومی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است.
کسب رتبه اول بورد ارتوپدی، فعالیت به عنوان دبیر علمی، سخنرانی و عضویت در پنل کنگره ارتوپدی و چاپ بیش از 45 مقاله درژورنالهای خارجی و ایرانی از جمله سوابق علمی دکتر جعفری کافیآبادی است.
از سوابق اجرایی وی میتوان به فعالیت به عنوان پرسپتور بخش ارتوپدی بیمارستان شهدای تجریش، منتوری بخش ارتوپدی بیمارستان شهدای تجریش، عضویت در کمیسیون پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و فعالیت به عنوان مسئول لاگ بوک گروه ارتوپدی شهید بهشتی اشاره کرد.
رتبه علمی دکتر امیرصباغزاده ایرانی که مدرک دکترای عمومی و تخصص ارتوپدی را از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی دریافت کرده است، در این جلسه به دانشیاری ارتقا یافت.
از جمله سوابق علمی وی میتوان به کسب رتبه اول بورد ارتوپدی، سخنرانی در کنگرههای داخلی و بینالمللی و دبیری کنگره POTA اشاره کرد.
فعالیت به عنوان معاون آموزشی بخش ارتوپدی بیمارستان شهدای تجریش، پرسپتور و منتورشیپ، مسئول حفاظت اشعه بیمارستان، ریاست بخش، فعالیت به عنوان مسئول کمیته کاهش کسورات بیمارستان و عضویت در فدراسیون پزشکی به عنوان پزشک معتمد از جمله سوابق اجرایی وی است.
دکتر امیرسعید صدیقی که در این جلسه به استادی ارتقا یافت، دارای مدرک پزشکی عمومی و تخصص جراحی مغز و اعصاب از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
کسب رتبه چهار کنکور سراسری، رتبه 11 المپیاد ریاضی، رتبه سه آزمون دستیاری، رتبه دو بورد تخصصی و چاپ بیش از 100 مقاله علمی در کارنامه علمی وی به چشم میخورد.
فعالیت به عنوان معاون آموزشی بخش جراحی مغز و اعصاب، عضویت در هیئت بورد، عضویت در کمیسیون پزشکی قانونی و عضویت در هیئت کارشناسی نظام پزشکی از جمله سوابق اجرایی دکتر صدیقی است.
دکتر ربابه طاهری پناه که در این جلسه به استادی ارتقا یافت، دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، تخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی یزد و فلوشیپ نازایی و آی وی اف است.
از مهمترین سوابق علمی وی میتوان به عضویت به عنوان هیئت علمی در مرکز درمانی امام حسین(ع)، فعالیت در مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری طالقانی در راهاندازی این مرکز، حضور در کنگرهها، همایشهای مختلف ملی و بینالمللی در زمینه زنان و زایمان، ناباروری و همکاری در برگزاری همایشهای علمی و بازآموزی پزشکان زنان و زایمان و پزشکان عمومی اشاره کرد.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقاتی بهداشت باروری و ناباروری، عضویت در انجمن علمی تخصصی باروری و ناباروری به عنوان عضو هیئت مدیره و دبیر کمیته علمی از جمله سوابق اجرایی وی است.
دکتر معصومه بیات که در این جلسه به دانشیاری ارتقا یافت، دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و تخصص طب فیزیکی و توانبخشی از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است.
از جمله سوابق علمی وی میتوان به سخنرانی درکنگرههای علمی، انتشار مقالات بینالمللی و کسب رتبه دوم بورد کشوری اشاره کرد.
دکتر بیات مدیریت درمانگاه طب فیزیکی و توانبخشی بیمارستان مهدیه، عضویت در کمیته ترفیعات و کمیته پژوهشی مرکز مهدیه را در کارنامه اجرایی خود دارد.
دکتر علیرضا ابریشمی که در این جلسه به دانشیاری ارتقا یافت، متخصص رادیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
وی مدرک پزشکی عمومی خود را از دانشگاه علوم پزشکی تهران و فلوشیپ Abdominal Imaging را از دانشگاه هایدلبرگ آلمان کسب کرده و عضو انجمن رادیولوژی ایران، اروپا و امریکاست.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: 7702ی.ق