بومیسازی نمونهبردار گوارشی ویژه آندوسکوپی و کولونوسکوپی+ ویدیو
متخصصان یک شرکت فناور مستقر در مرکز رشد فناوریهای بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موفق شدند تجهیزات مصرفی نمونه برداری از دستگاه گوارش ویژه آندوسکوپی و کولونوسکوپی را بومی سازی کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، برای تشخیص مشکلات گوارشی از ابزاری مجهز به دوربین، نور و لولهای انعطافپذیر استفاده میشود که تا چندی پیش این ابزار از خارج از کشور وارد میشد، اما در حال حاضر در داخل کشور بومی سازی شده است.
تولید این ابزار به کاهش ارزبری کمک شایانی کرده است. قیمت تمام شده نمونه وارداتی این دستگاه 450 تا 500 هزار تومان بود، در حالی که نمونه داخلی با قیمت 200 هزار تومان تولید میشود.
شرکتهای مختلفی در سراسر دنیا این ابزار را تولید میکنند و نمونهای که در کشور ما نیز تولید شده است، دارای تمامی استانداردهای لازم است.
چهار محصول نمونهبردار دندانهدار و بدون دندانه ویژه آندوسکوپی یا درون بینی و کولونوسکوپی یا پس روده بینی در این شرکت تولید میشود.
این شرکت فناور سالانه 100 هزار نمونه بردار گوارشی تولید میکند و توان تولید تا 200 هزار نمونهبردار را نیز دارد.
تولیدات شرکت فناور 60 درصد از نیاز کشور را تامین میکند.
محصول جدید این شرکت نمونهبردار ویژه اطفال است. تولید این محصول سختتر است، چراکه قطر لوله باید بسیار باریک باشد و در همین قطر کم باید دوربیت تعبیه شود.
انتهای پیام/
کد خبرنگار: 7702 ی.ق