• تاریخ انتشار : 1402/05/31 - 10:57

مدرسه تابستانه هوش مصنوعی در علوم پزشکی برگزار می‌شود

دبیرخانه هوش مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، برنامه «مدرسه تابستانه هوش مصنوعی در علوم پزشکی» را در چهار روز برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دبیرخانه هوش مصنوعی دانشگاه با همکاری مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی و شرکت دانش بنیان پ نشر و موسسه The Carpentries آمریکا برنامه «مدرسه تابستانه هوش مصنوعی در علوم پزشکی» را به صورت یک دوره فشرده پروژه محور طی روزهای 9، 10، 16 و 17 شهریور 1402 برگزار می‌کند.

در این دوره آموزش پذیران علاوه بر یادگیری مبانی برنامه نویسی برای یادگیری ماشین و یادگیری عمیق، پروژه هایی را در راستای بهبود عملکرد تشخیص و درمان با کمک روش های متنوع هوش مصنوعی و علم داده و با توجه به زمینه های علاقمندی خود انجام می‌دهند.

همچنین فرصت شرکت در جلسات پرورش ایده های خلاقانه متعدد را با حضور اساتید برجسته در حوزه‌های مختلف علوم پزشکی از جمله ژنتیک، داروسازی، جراحی و اخلاق در پژوهش های هوش مصنوعی در پزشکی خواهند داشت.

سر فصل های مهم  این برنامه عبارتند از:

• آشنایی با اخلاق در حیطه هوش مصنوعی در پزشکی
  • آشنایی با مفهوم یادگیری ماشین و یادگیری عمیق
  • آموزش مقدماتی برنامه نویسی با پایتون برای مدیریت داده های حجیم بالینی
  • آموزش کار با داده های ژنومیکی بیماران در پایتون
  • آموزش کار با داده های MRI بیماران در پایتون
  • آموزش پردازش سیگنال های مغزی )EEG( با کمک الگوریتم های هوش مصنوعی
  • آموزش روش نگارش مقالات علمی پژوهشی با متدولوژی هوش مصنوعی در بیماری ها
  • آشنایی با کار آفرینی و فعالیت های دانش بنیان در هوش مصنوعی پزشکی

شایان ذکر است این برنامه به دو صورت مجازی و حضوری برگزار می‌شود و در پایان دوره، گواهینامه معتبر به زبان فارسی برای تمامی شرکت کنندگان و گواهینامه بین المللی برای افراد متقاضی آن صادر خواهد شد.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس  ir.ac.sbmu.fnrc  مراجعه کرده یا با شماره تلفن 26720014-021 تماس بگیرند.

کد خبرنگار: 7702 ی.ق

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.

اخبار مهم دیگر:

بهره‌گیری از هوش مصنوعی در بیمارستان لقمان گسترش می‌یابد
در قالب یک تفاهم‌نامه سه‌جانبه
بهره‌گیری از هوش مصنوعی در بیمارستان لقمان گسترش می‌یابد
تفاهم نامه سه‌جانبه‌ای بین دانشگاه‌های علوم پزشکی شهیدبهشتی و هوشمند و بیمارستان لقمان حکیم امضا شد.
وبینار آموزشی«اومیکس، هوش مصنوعی و پزشکی دقیق» برگزار می شود
وبینار آموزشی «اومیکس، هوش مصنوعی و پزشکی دقیق» به همت مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.