اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/03/10 - 20:20
  • بازدید : 626
  • تعداد بازدیدکننده : 586
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

همایش نوگلان متولد شده با لقاح آزمایشگاهی در بیمارستان مهدیه

همزمان با میلاد امام رضا(ع) همایشی با حضور جمعی از نوگلان متولد شده از طریق لقاح آزمایشگاهی و فریز جنین عصر چهارشنبه 10 خردادماه در بیمارستان مهدیه برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در این مراسم که جمعی از خیرین نیز حضور داشتند، دکتر شهرزاد زاده مدرس رییس بیمارستان مهدیه ضمن تبریک میلاد امام هشتم(ع) و تقدیر از زحمات تمامی خیرین و متخصصان این مرکز در راستای درمان ناباروری گفت: در این مرکز کادر پزشکی متبحر و با تجربه و عاشق برای کمک به مردم تلاش می کنند.

 

وی ضمن تشریح روند تاسیس و فعالیت بخش ناباروری این مرکز گفت: این بخش از سال 84 با انجام 15 سیکل IVF  در سال شروع به کار کرد و هم اکنون حدود 500 سیکل IVF در سال در این مرکز انجام می‌شود.

 

به گفته دکتر زاده مدرس درمان ناباروری در بیمارستان مهدیه با جدیدترین تکنولوژی و استانداردهای روز دنیا انجام می‌شود و  ساخت نی‌های مورد نیاز فرایند فریز جنین توسط شرکت دانش بنیان تکوین باعث افزایش موفقیت این فرایند درمانی شده است.

 

دکتر زاده مدرس خاطرنشان کرد: از سال ۹۵ تاکنون که از نی‌های ساخت شرکت دانش بنیان تکوین استفاده کردیم ۳۰۰ سیکل فریز جنین داشتیم  که منجر به تولد بیش از ۱۰۰ نوزاد شده است .

 

وی این محصول ساخت داخل را بسیار بهتر از نوع خارجی برشمرد که باعث کاهش هزینه های درمان ناباروری بیماران شده است.

 

این استاد دانشگاه خدمت به مردم کم بضاعت منطقه را مایه افتخار و دلگرمی متخصصان این مرکز عنوان کرد و ضمن تقدیر از کمک خیرین و حمایت ریاست دانشگاه به توسعه ساختمان و‌ تجهیزات آن و اهدای یک میکروسکوپ پیشرفته به آزمایشگاه جنین شناسی توسط یکی از خیرین مقیم خارج از کشور اشاره کرد.

 

دکتر زاده مدرس با تاکید بر ضرورت توسعه و تجهیز این مرکز ناباروری خاطرنشان کرد: در این مرکز خدمات تخصصی و استاندارد و با کیفیت درمان ناباروری با آخرین استانداردهای علمی وتخصصی و رعایت موازین شرعی به مراجعان ارایه می شود.

 

وی تقویت و تجهیز و توسعه مراکز ناباروری دانشگاهی را راهکار بسیار موثری در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت برشمرد.

 

این استاد دانشگاه به زوجها توصیه کرد: اگر  پس از یکسال تلاش برای بچه دارشدن ناموفق بودند بهتر است با یک متخصص در این زمینه مشاوره داشته باشند .

 

وی با اشاره به روند درمان زوجهای نابارور در بیمارستان مهدیه گفت: در بدو ورود برای این افراد مشاوره ناباروری انجام می‌شود و در مشاوره گروهی توسط روانشناس نکات لازم و فرایند درمان برای آنان تشریح می‌شود. پس از مشاوره  برحسب شرایط بیمار، مدت ناباروری و‌سن بیمار روش درمانی انتخاب می شود.

 

دکتر زاده مدرس در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: در اغلب مراجعان با تغییر سبک زندگی شاهد باروری زوجین هستیم و از دیگر روشهای درمانی نیز می توان به درمان دارویی، IUI یا IVF و یا میکرو‌اینجکشن‌ اشاره کرد.

 

دکتر فرهنگ عابد موسس شرکت دانش بنیان تکوین و موسس آزمایشگاه جنین شناسی بیمارستان مهدیه نیز در این مراسم با اشاره به انگیزه خود به تشریح روند راه اندازی آزمایشگاه جنین شناسی و شرکت مذکور در بیمارستان مهدیه پرداخت.

 

به گفته وی امروزه محصولات مورد نیاز در درمان ناباروری (نی) ساخت این شرکت دانش بنیان در بسیاری از مراکز نازایی کشور مورد استفاده قرار می گیرد و با وجود تحریم ها روند درمان بیماران را بسیار تسهیل کرده است.

 

دکتر عابد هدف شرکت های دانش بنیان را نوعدوستی و کمک به بیماران عنوان کرد و یادآور شد که این شرکت ها در راستای این هدف مبادرت به تولید محصولات مورد نیاز در  درمان بیماری ها می کنند.

 

براساس این گزارش این جشن از بخشهای مختلف و متنوع شاد و جذابی برای کودکان از جمل اجرای موسیقی زنده، مسابقه و اهدای جایزه، اجرای گروه عمو توپولوها و ... بود با استقبال کودکان و والدین آنها و کارکنان مرکز مواجه شد.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • گروه خبری : 127419

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.