• تاریخ انتشار : 1397/11/13 - 11:08

پایش و ارزیابی وزارت بهداشت از برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

رئیس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی روند اجرای برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را مورد پایش و ارزیابی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و به نقل از معاونت بهداشت، دکتر سعید محمودیان رئیس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت، در جلسه‌ای که به‌منظور ارائه گزارش از روند اجرای برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد، بر اهتمام اداره سلامت گوش و شنوایی برای رفع مشکلات برنامه غربالگری شنوایی نوزادان تأکید کرد.

پس از این جلسه، دکتر محمودیان با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت ارشاد تحت پوشش مرکز بهداشت شمال و مرکز خدمات جامع سلامت حضرت ولیعصر بومهن شهرستان پردیس نحوه ارائه خدمت و روند اجرای برنامه در این مراکز را مورد پایش قرار داد.

برنامه غربالگری شنوایی نوزادان با همکاری سازمان بهزیستی از ابتدای سال 96 در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش شروع به کار کرده و تاکنون در این برنامه حدود 50 هزار نوزاد از نظر سلامت شنوایی غربالگری شده و اقدامات تشخیصی و درمانی لازم برای نوزادان بیمار انجام شده است تا از ایجاد معلولیت و ناشنوایی در این نوزادان جلوگیری شود.