افتخارات دانشگاه

• تاریخ انتشار : 1403/02/16 - 12:03

تقدیر از اساتید برتر دانشگاه در همایش کشوری آموزش علوم پزشکی

در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی با حضور وزیر بهداشت از برترین‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه های مختلف تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و اختتامیه هفدهمین جشنواره شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده‌های نو آورانه آموزشی از فرایند برتر و اساتید برتر دانشگاه تقدیر شد.

جایزه  فرایند برتر کشوری به دکتر علی دباغ  استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی (برای فرایند سیستم ارزشیابی نوین مبتنی بر فعالیت های حرفه ای قابل اعتماد(EPA)  برای رشته دستیاری تخصصی بیهوشی: طراحی، اجرا و ارزشیابی) اهدا شد.

از  چهار استاد پیشکسوت دانشگاه (دکتر محمد غفرانی، دکتر ناصر سیم فروش، دکتر محمدرضا کلانتر معتمد و دکتر علی رمضانخانی) به عنوان اساتید برتر و پیشکسوت پزشکی تقدیر شد.

پایان نامه دانشجو پرستو حاجیان و جلیل احمدیان مقدم در مقطع ارشد و پایان نامه زهرا ایازی در مقطع دکتری موفق به کسب رتبه برتر شدند.

کد خبرنگار: 7702 ی.ق

• گروه خبری : افتخارات