افتخارات دانشگاه

• تاریخ انتشار : 1402/04/13 - 09:42
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

درخشش دانشجویان دانشگاه در چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور با کسب مدال های رنگارنگ موفق به کسب مقام دوم کشوری شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت آموزشی دانشگاه، تیم دانشجویی دانشگاه در این دوره از المپیاد با کسب مدال‌های رنگارنگ در بخشهای گروهی و انفرادی افتخار آفرینی کردند.

براساس این گزارش تیم دانشجویی دانشگاه در چهاردهمین دوره­ المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در بخش انفرادی موفق به کسب دو مدال طلا، هفت مدال نقره، چهار مدال برنز و هشت دیپلم افتخار  شده است.

همچنین دانشجویان دانشگاه در بخش گروهی این دوره از المپیاد علمی نیز چهار مدال طلا و سه مدال نقره و سه دیپلم افتخار را از آن خود کرد .

• گروه خبری : افتخارات

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.