• تاریخ انتشار : 1400/05/11 - 10:30

اجرای طرح ویزیت رایگان شهید دکتر رهنمون در بیمارستان مهدیه

طرح ویزیت رایگان شهید دکتر رهنمون به مناسبت دهه ولایت و امامت در بیمارستان مهدیه اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از بیمارستان مهدیه، کمیته فرهنگی بیمارستان در ایام پربرکت دهه ولایت و امامت نسبت به اجرای فعالیت ها و برنامه های متنوعی در این مرکز اقدام کرد.

براساس این گزارش طرح ویزیت رایگان بیماران (طرح شهید دکتر رهنمون) توسط اساتید، پزشکان و متخصصان مرکز یکی از برنامه هایی بود که در این دهه انجام پذیرفت.

از دیگر برنامه های اجرا شده در این ایام می توان به بازدید  تیم مدیریتی بیمارستان در روز عید غدیر از بخشهای مختلف اشاره کرد که ضمن تبریک و خداقوت به کارکنان بخشها بین تمامی آنان بسته های تبریکی  توزیع شد.

برگزاری مسابقه پیامکی" جرعه ای از معارف نهج البلاغه" ویژه کارکنان و دانشجویان و اهدای جوایز به برگزیدگان ، توزیع کمک های مؤمنانه و معیشتی بین بیماران نیازمند، توزیع پازل غدیر بین کودکان و اهدای کتابچه خطبه غدیریه پیامبر(ص) به همکاران از دیگر فعالیت های انجام شده در این مرکز بود.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری