• تاریخ انتشار : 1399/08/20 - 15:04

انتصاب دکتر زالی به عنوان رییس کمیته تخصصی علوم بالینی و سلامت جشنواره رازی

دکتر علیرضا زالی به عنوان رییس کمیته تخصصی علوم بالینی و سلامت بیست و ششمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از سوی دکتر رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیست و ششمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی شامل دو بخش افراد حقیقی و نهادهای حقوقی حوزه علوم پزشکی است.

برگزیدگان دسته اول، از بین محققان، محققان جوان و دانشجو و صاحبان پژوهشهای برتر وبرگزیدگان حقوقی از میان موسسات مرتبط با پژوهش شامل دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی، دفاتر توسعه تحقیقات بالینی، نشریات علوم پزشکی، کمیته های تحقیقات دانشجویی و مراکز رشد فناوری و همچنین موسسات غیردولتی حامی پژوهش معرفی می شوند.

پژوهشگران می توانند در سه کمیته علوم بالینی و سلامت، کمیته علوم پایه پزشکی و کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری در فراخوان جشنواره شرکت کنند.

مراسم تجلیل از برگزیدگان در دی ماه سال جاری برگزار می شود.

کدخبرنگار: 7703م.ر

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری