اولین فستیوال بازار دارایی فکری با رویکرد صنعت غذا برگزار شد
اولین فستیوال بازار دارایی فکری با رویکرد صنعت غذا، یکشنبه نوزدهم دیماه در محل انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
اولین فستیوال بازار دارایی فکری با رویکرد صنعت غذا، یکشنبه نوزدهم دیماه در محل انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
این فستیوال به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنیاد ملی نخبگان، پارک فناوری پردیس، انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، شرکت فرابورس ایران، سازمان اوراق بهادار، مرکز مالکیت معنوی اداره ثبت اسناد و املاک کشور و صندوق توسعه فناوریهای نوین برپا شد.
در این فستیوال دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو اظهار داشت: همکاری و هماهنگی دانشگاه و صنعت غذا و تغذیه از ارکان توسعه سلامت و تجاریسازی پژوهشهای حوزه غذا و تغذیه است.
در ادامه مهندس قنبرپور رییس مرکز فنبازار ملی ایران گفت: ارائه رودرروی نوآوریها و اختراعات به سرمایهگذاران و صنعتگران بستر مناسب تعامل بین آنها را فراهم میآورد.
گفتنی است بازار دارایی فکری با هدف تبادل و تجاریسازی مصادیق مالکیت فکری از جمله اختراعات، طرحهای صنعتی، علائم تجاری و .... به منظور ارائه رودرروی نوآوریها و اختراعات به سرمایهگذاران و صنعتگران که امسال در مجموع 120 اختراع به دبیرخانه فستیتوال ارسال شد که بعد از ارزیابیهای دقیق فنی، اقتصادی و بازار، 10اختراع در مرحله نهایی انتخاب شد به شرح زیر است:
تولید کالباس کمچرب و کمکالری با استفاده از نشاسته اصلاح شده ذرت توسط دکتر مهرداد محمدی از انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع کشور، شیرینکننده کمکالری جایگزین شکر توسط عبدالمحمد ایزدپناه، فناوری تولید پلیمرهای آنتی میکروبال و زیست تخریبپذیر توسط جواد کریمی، استخراج آنتوسیانین از آب میوه جات توسط سارارئیسی و محمد حجت الاسلامی، کیت تشخیص سریع و همزمان پاتوژنهای آلوده کننده مواد غذایی بوسیله تکنیک LAMPتوسط مجید مجرد، فرمولاسیون و روش تهیه سوسیس از ماهی توسط کاوه رحمانی فرح، سیستم تولید هوای گرم، خشک و سالمسازی شیر برای تولید ماست سرشیردار سنتی به روش صنعتی در حالت پیوسته توسط حبیبالله عباسی، فرآیند تولید مربای رژیمی فراسودمند با استفاده از شیره خرما به عنوان شیرین کننده و پکتین آمینه با درجه متوکسیداسیون پایین دارای خواص پریبیوتیک توسط لیلا واقف، تولید ماست غنی شده با استرولهای گیاهی جهت کاهش کلسترول بدن توسط زهرا ایزدی و پودر بستنی بدون قند با استفاده از ایزومالت و آسهسولفام پتاسیم توسط علی سرشوقی.