• تاریخ انتشار : 1401/04/11 - 10:09
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی وزارت بهداشت از کارگاه کشوری طراحی سوالات در دانشگاه

دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی وزارت بهداشت از نهمین دوره کارگاه کشوری طراحی سوالات آزمون صلاحیت بالینی و دومین دوره طراحی سوالات استدلال بالینی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت آموزشی دانشگاه، دکتر مرضیه نجومی در این برنامه نحوه اجرای این کارگاه کشوری  که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد را را مورد بازید قرار داد.

نهمین دوره کارگاه کشوری طراحی سوالات آزمون صلاحیت بالینی و دومین دوره طراحی سوالات استدلال بالینی هفتم تا نهم تیرماه در دانشکده پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری