• تاریخ انتشار : 1399/09/03 - 10:23

برای اخذ دفترچه صدور گواهی فوت گذراندن دوره بازآموزی الزامی است

معاونت درمان دانشگاه در اطلاعیه ای شرط لازم برای تحویل دفترچه صدور گواهی فوت به پزشکان را گذراندن دوره بازآموزی ثبت صحیح علل مرگ اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  SBMUبه نقل از معاونت درمان،در این اطلاعیه آمده است؛ براساس دستورالعمل ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تحویل دفترچه صدور گواهی فوت به پزشکان متقاضی صرفا منوط به طی دوره آموزشی ثبت صحیح علل مرگ است.

طبق دستورالعمل مذکور دفترچه صدورگواهی فوت صرفا در اختیار پزشکانی قرار می گیرد که دوره آموزشی مذکور را طی کرده و گواهی آن را دریافت کرده باشند.  این گواهی برای پزشکان و مراکز درمانی دو سال اعتبار دارد.

براساس این ابلاغ دفترچه های مذکور در اختیار  پزشکانی که این دوره را طی نکرده و یا مدت اعتبار گواهی بازآموزی دوره مربوطه آنان سپری شده باشد ، قرار نمی گیرد.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری