• تاریخ انتشار : 1400/06/30 - 10:48

برگزاری هفتمین کنگره بزرگداشت شهدا با محوریت گام دوم انقلاب

هفتمین کنگره شهدا با محوریت گام دوم انقلاب در یزد، همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، هفتمین یادواره شهدا با محوریت گام دوم انقلاب همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس با حضور دکتر عین اللهی، وزیر بهداشت، در یزد برگزار می شود.

نظر به ایجاد شرایط حضور مجازی افراد در این کنگره، برگزاری پنل های متفاوت با حضور سخنرانان و اعطای امتیاز به اعضای هیئت علمی و کارکنان شرکت کننده در پنل ها صورت می گیرد.

این کنگره به همت دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، 31 شهریورماه و اول مهرماه به صورت مجازی و حضوری برگزار می شود.

برای شرکت در این کنگره، اینجا کلیک کنید

کد خبرنگار: 7702 ی.ق