• تاریخ انتشار : 1401/08/09 - 10:31

برگزاری همایش فرزندآوری و سلامت روان بانوان در باغ موزه نیاوران

همایش فرزندآوری و سلامت روان بانوان در مجموعه فرهنگی تاریخی کاخ نیاوران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از شبکه بهداشت و شمیرانات، به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی همایشی با موضوع فرزندآوری و سلامت روان بانوان در باغ موزه نیاوران برگزار شد .

در ابتدای این برنامه آموزشی تفریحی شرکت کنندگان به پیاده‌روی  و  ورزش همگانی در محوطه باغ موزه پرداختند.

سپس دکتر فضایی مدرس کلاس‌های ازدواج شبکه بهداشت و درمان شمیرانات  در سالن اجتماعات کاخ  نیاوران به ارایه مطالب علمی و آموزش های لازم پرداخت.

در غرفه‌ای که در حاشیه این کارگاه آموزشی برپا شده بود توسط کارشناسان شبکه، خدماتی نظیر مشاوره مامایی و فرزند آوری،توزیع ویتامین D3، مشاوره روانشناسی و تغذیه، تست قند وفشارخون، توزیع بروشورها وکتابچه‌های آموزشی مرتبط  به مراجعان و کارکنان این باغ موزه ارایه شد.

کدخبرنگار: 7700

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری