• تاریخ انتشار : 1400/06/20 - 10:54

تجهیز کتابخانه بیمارستان مهدیه با همکاری انجمن خیرین

انجمن خیرین مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی مهدیه چندین جلد کتب مرجع پزشکی رشته های مختلف را به کتابخانه این مرکز اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از بیمارستان مهدیه، انجمن خیّرین بیمارستان مهدیه در راستای تجهیز کتابخانه و سهولت دسترسی اساتید، پزشکان، دستیاران، همکاران و دانشجویان به تازه ترین یافته های پزشکی اقدام به اهدای کتب مذکور کرد.

براساس این گزارش 27 جلد از جدیدترین چاپ کتب مرجع پزشکی رشته های زنان و زایمان، داخلی، پرستاری، جراحی و رادیولوژی توسط مدیر عامل انجمن خیرین مرکز به کتابخانه بیمارستان اهدا شد تا توسط دانشجویان و همکاران مرکز مورد استفاده قرار گیرد.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری