دوره آموزشي آشنایی با تقلب های غذایی برگزار شد
دوره آموزشي آشنایی با تقلب های غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سودجویان برای دستیابی به منافع اقتصادی برخی تقلبات را وارد تولید مواد غذایی و خوراکی می کنند در همین راستا دوره آموزشي چهار جلسه آشنایی با تقلب های غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور 68 نفر از کارکنان معاونت برگزار شد.

مهندس «حمید حقانی حقیقی» مدرس این دوه در رابطه با تاریخچه، انواع و علل تقلب های آموزش های لازم را به کارکنان معاونت داد.
انتهای پیام/