• تاریخ انتشار : 1401/09/07 - 14:16

راه اندازی ایستگاه سلامت و جوانی در دانشکده فنی مهندسی تهران جنوب

ایستگاه سلامت و جوانی به همت مرکز بهداشت شرق تهران یکشنبه ششم آذرماه 1401 در دانشکده فنی مهندسی تهران جنوب راه‌اندازی شد.

ایستگاه سلامت و جوانی به همت مرکز بهداشت شرق تهران  یکشنبه ششم آذرماه 1401  در دانشکده فنی مهندسی تهران جنوب راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از مرکز بهداشت شرق تهران، راه اندازی این ایستگاه سلامت با هدف آگاهی بخشی  در زمینه خود مراقبتی و حفظ سلامت جوانان در راستای هدف کلان جوانی جمعیت و کمپین کشوری دیابت صورت گرفت.

براساس این گزارش کارشناسان واحد سلامت جوانان ، نوجوانان و مدارس مرکز بهداشت شرق تهران با همکاری مسئولان دانشکده مذکور در این ایستگاه به ارایه آموزش و خدمات به دانشجویان و پرسنل پرداختند.

در غرفه های ایستگاه مذکور کارشناسان مشاوره روان ، تغذیه ، مامایی ،  بیماری‌های رفتاری ، پزشک و مراقب سلامت  حضور داشته و به دانشجویان و پرسنل خدمات ارایه کردند.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری