• تاریخ انتشار : 1399/09/08 - 13:56

رییس بیمارستان مهدیه از بسیجیان فعال تقدیر کرد

رییس بیمارستان مهدیه در هفته بسیج مستضعفان از زحمات همکاران بسیجی فعال این مرکز تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی SBMUبه نقل از بیمارستان مهدیه، دکتر نجاری رییس بیمارستان با اهدای لوح تقدیر از تلاش های سه تن از همکاران فعال بسیجی این مرکز قدردانی کرد.

در این مراسم نمادین که همراه مدیر پرستاری و مسئول حراست بیمارستان نیز حضور داشتند؛ دکتر نجاری ضمن گرامیداشت هفته بسیج مستضعفان اقدامات و فعالیت های ارزنده واحد بسیج جامعه پزشکی مرکز را شایسته تقدیر و ستودنی برشمرد.

وی ضمن تقدیر از این سه بسیجی نمونه؛ مشارکت در پویش کمک مؤمنانه به نیازمندان مرکز، اجرای طرح شهید رهنمون، توزیع گوشت قربانی بین بیماران نیازمند، ویزیت رایگان بیماران محروم مراجعه کننده به اورژانس مرکز توسط پزشک عمومی را از جمله فعالیت های قابل تحسین آنان عنوان کرد.

در خاتمه دکتر نجاری با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از فاطمه مرادی پور پرستار درمانگاه شیمی درمانی و مسؤول واحد بسیج جامعه پزشکی مرکز مهدیه، سعیده بیسادی کاردان علوم آزمایشگاهی واحد پاتولوژی  و مهران میرزایی متصدی تلفنخانه قدردانی کرد.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری