• تاریخ انتشار : 1400/06/17 - 16:23

وبينار آموزشی طراحی مطالعات کارآزمایی بالینی مقدماتی برگزار می شود

وبينار آموزشی طراحی مطالعات کارآزمایی بالینی مقدماتی توسط مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی، این وبینار آموزشی با همکاری استارتاپ آموزشی پژوهشی آرکا روز پنجشنبه 18 شهریورماه 1400 از ساعت 14-10 برگزار  می شود.

در این وبینار مباحثی نظیر تعریف کارآزمایی بالینی، بازوهای اصلی کارآزمایی بالینی، روش های نمونه گیری، روش های اختصاصی تصادفی(Randomized Allocation)، کورسازی(Blinding)و فازهای مطالعات کارآزمایی بالینی مطرح می شود.

شرکت در این وبینار برای علاقمندان به پژوهش آزاد بوده و به شرکت کنندگان مدرک معتبر اعطا خواهد شد.

می توانند به  علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به  وب سایت www.arkascience.ir  مراجعه کنند .

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری