• تاریخ انتشار : 1401/07/02 - 09:22

وبینار "نحوه برخورد با هماچوری" برگزار می‌شود

وبینار آموزشی "نحوه برخورد با هماچوری" توسط مرکز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروری دانشگاه برگزار می‌شود.

وبینار آموزشی "نحوه برخورد با هماچوری"  توسط مرکز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروری دانشگاه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، این وبینارآموزشی  به مناسبت هفته ارولوژی و با شعار توجه به هماچوری برای پیشگیری از سرطان اروتلیال روز پنجشنبه هفتم مهرماه از ساعت 15 تا 18 برگزار می شود.

در این دوره آموزشی متخصصان و صاحبنظران این حوزه به ارایه مباحث مربوطه می‌پردازند که آز آن جمله می توان به  سلامت مردان، تعریف و ارزیابی هماچوری، بیماری های نفرولوژی که با هماچوری مراجعه می کنند، بیماری های ارولوژیک که با هماچوری مراجعه می کنند، نحوه برخورد با هماچوری میکروسکوپی اشاره کرد.

کانسرهای ارولوژی مرتبط با هماچوری، نحوه برخورد با هماچوری گراس در اورژانس، داروهای ضد انعقاد و داروهای ضدپلاکت و هماچوری، آنورمالی عروقی که موجب هماچوری می شود و نحوه برخورد با آنها، نقش رادیولوژی در کنترل خونریزی ادراری از دیگر مباحثی است که در وبینار مذکور ارایه می شود.

این دوره آموزشی مجازی از امتیاز آموزش مداوم برای گروههای هدف برخوردار است .

برای شرکت در وبینار اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری