• تاریخ انتشار : 1400/04/22 - 09:44

وبینار آشنایی با انواع مطالعات برگزار می شود

وبینار آموزشی آشنایی با انواه مطالعات توسط مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه برگزار می شود.

وبینار آموزشی آشنایی با انواه مطالعات توسط  مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه، این وبینار با همکاری استارتاپ آموزشی پژوهشی آرکا، چهارشنبه23 تیرماه 1400 از ساعت 19-15  برگزار می شود.

از محورهای مورد بحث در وبینار مذکور می توان به تعریف پژوهش و ویژگی های آن، آشنایی با انواع پژوهش، ویژگی های یک پژوهشگر ، آشنایی با متدولوژی، آشنایی با پزشکی مبتنی بر شواهد و آشنایی با پروسه پژوهش اشاره کرد.

تمامی علاقمندان به پژوهش می توانند در این وبینار شرکت کرده و مدرک معتبر دریافت کنند. اساتید، پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی می توانند زمان ثبت نام با وارد کردن کد fnrcاز 10 درصد تخفیف برخوردار شوند .

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به وب سایت  www.arkascience.ir  مراجعه کنند.

انتهای پیام

کد خبرنگار: 7700 س.ع