• تاریخ انتشار : 1400/09/28 - 11:06

وبینار آموزشی« تشخیص بیماری آلزایمر با الگوریتم هوش مصنوعی» برگزار می شود

وبینار آموزشی« تشخیص بیماری آلزایمر با الگوریتم هوش مصنوعی» توسط مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقل از  مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی، این وبینار آموزشی روز  سه شنبه 30 آذرماه 1400 از ساعت 12 برگزار می شود و به بحث و بررسی درخصوص نحوه تشخیص بیماری آلزایمر با استفاده از الگوریتم هوش مصنوعی می پردازد.

در وبینار مذکور مباحثی نظیر روش استفاده از داده های بیمارستانی بیماری آلزایمر، مقایسه نتایج الگوریتم های یادگیری ماشین در تجزیه و تحلیل داده های بیمارستانی آلزایمر، بررسی دقت الگوریتم طراحی شده در تشخیص بیماری آلزایمر ارایه می شود.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به وب سایت  fnrc.sbmu.ac.irمراجعه کنند.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری