• تاریخ انتشار : 1400/06/30 - 10:09

وبینار بین المللی سندرم طناب نخاعی و میلومننگوسل برگزار می شود

وبینار بین المللی سندرم طناب نخاعی و میلومننگوسل توسط انجمن بین المللی نورویورولوژی (INUS)و مركز تحقيقات جراحي مغز و اعصاب عملكردي دانشگاه دوم مهرماه 1400 برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از مركز تحقيقات جراحي مغز و اعصاب عملكردي،  وبينار بین المللی "Tethered spinal cord syndrome and myelomeningocele"به دو شکل حضوری و مجازی و به صورت رایگان برگزار می شود.

وبینار مذکور با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی به صورت حضوری در هتل اسپیناس و همچنین با شرکت مجازی علاقمندان از طریق نرم افزار زوم جمعه دوم مهرماه برگزار خواهد شد.

در این وبینار صاحبنظران و متخصصان برجسته ایرانی و خارجی به بحث و بررسی در خصوص نحوه برخورد با میلومننگوسل و اسپاینابیفیدا از نوزادی تا بزرگسالی می پردازند.

عناوین سخنرانی این وبینار عبارتند از :

Tether Cord&Spina Bifida In Children

All about Tether Cord Surgeries

Tether Cord & Spina Bifida in Adults

Management of Newborn with Spinal Dysraphism

Anesthetice Management for Tethered Spinal Cord Syndrome

Urologisc Prespective of Spinal Dysraphism

Transitional Urology in a Growing Child with Spinal Dysraphism: Trekking on the Ridge

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به وب سایت مرکز به آدرس fnrc.sbmu.ac.irمراجعه کنند.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری