• تاریخ انتشار : 1400/07/06 - 09:23

وبینار روز ملی ایمنی و آتش نشانی برگزار می شود

وبینار روز ملی ایمنی و آتش نشانی توسط دانشکده بهداشت و ایمنی چهارشنبه هفتم مهرماه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده بهداشت و ایمنی، این وبینار به مناسبت روز ملی ایمنی و آتش نشانی با همکاری گروه سلامت ایمنی و محیط زیست و گروه بهداشت حرفه ای و ایمنی محیط کار و با مشارکت سازمان آتش نشانی تهران چهارشنبه 7 هفتم مهر ماه از ساعت 10 تا 11.30 برگزار می شود.

در این وبینار دکتر رضا غلام نیا مدیر گروه سلامت، ایمنی و محیط زیست دانشکده درخصوص چالش های ریسک در جوامع، دکتر موسی جباری مدیر گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار درخصوص ایمنی و حوادث در دانشگاه ها و مراکز آموزشی به ارایه سخنرانی می پردازند.

همچنین مهندس مجتبی احسانی مدیر اداره HSEسازمان آتش نشانی تهران در خصوص فرایندها و فعالیت های عملیات های آتش نشانی و دکتر غزاله منظمی تهرانی عضو هیئت علمی گروه سلامت، ایمنی و محیط زیست دانشکده در مورد  چالش های حوادث امداد و نجات در جوامع شهری به بحث و بررسی می پردازند.

برای شرکت در این وبینار اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری