• تاریخ انتشار : 1400/03/29 - 10:19

وبینار پاندمی کووید 19 و نقش اپیدمیولوژیست ها برگزار می شود

سیزدهمین نشست فصلی اپیدمیولوژیست ها با عنوان پاندمی کووید 19 و نقش اپیدمیولوژیست ها در آن 30 خردادماه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی sbmuبه نقل از دانشکده بهداشت و ایمنی، سیزدهمین نشست فصلی اپیدمیولوژیست ها یکشنبه 30 خردادماه 1400 از ساعت 15-13 به صورت مجازی برگزار می شود.

در این نشست که با همکاری گروه اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی  اجرا می شود، دکترسلیم ادیب دبیر انجمن اپیدمیولوژیستها در منطقه مدیترانه شرقی درخصوص عملکرد اپیدمیولوژیستهای جهان در مقابل پاندمی کرونا، نقاط قوت ونقاط قابل ارتقا به سخنرانی خواهد پرداخت.

همچنین اساتید اپیدمیولوژی از جمله دکتر حمید سوری، دکتر کوروش هولاکویی نایینی، دکتر فرید نجفی و دکتر کوروش اعتماد به بیان مباحث مختلف می پردازند.

برای شرکت در این وبینار اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری