کارکنان بیمارستان مهدیه با مهارت های ارتباطی موثر در زندگی روزمره آشنا شدند
اساتید، دانشجویان و کارکنان بیمارستان مهدیه در کارگاهی با مهارت های ارتباط موثر در زندگی اجتماعی و خانوادگی روزمره آشنا شدند.
اساتید، دانشجویان و کارکنان بیمارستان مهدیه در کارگاهی با مهارت های ارتباط موثر در زندگی اجتماعی و خانوادگی روزمره آشنا شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی SBMUبه نقل از بیمارستان مهدیه، در این کارگاه که با رعایت پروتکل های بهداشتی و اصول حفاظتی و به همت مجمع خیّرین بیمارستان برگزار شد، دکتر مسعودیان استاد علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی به ارایه آموزش های لازم درخصوص قواعد، تکنیک ها و مهارت های ارتباطی لازم برای زندگی اجتماعی و خانوادگی پرداخت.
وی با تاکید بر اهمیت دوران کودکی در تشکیل ساختار شخصیّتی افراد؛ علت وجود بد اخلاقی ها در جامعه را عدم کسب مهارت های ارتباطی به خصوص در نحوه و سبک گفت وگوی طرفین برشمرد .
وی در بخشی از این کارگاه به آموزش چند مهارت ارتباطی پرداخت که یادگیری این مهارت ها و عمل به آنها می تواند از یکنواختی و روزمرّگی زندگی زوجین پیش گیری کند.
مهارت Versthen(فرشتهن) یا کنش و درک همدلانه از جمله این تکنیک ها بود که به گفته دکتر مسعودیان در این مهارت ارتباطی، سعی می کنیم که جهان را از زاویه دید طرف مقابل بنگریم .
وی ضمن تبیین مهارت ویژه انتخاب همسر گفت: این مهارت شامل سه ستون است. ستون اول به آنچه که از همسر آینده خود انتظار داریم، ستون دوم به آنچه که باید در برابر همسر آینده خود انجام دهیم و ستون سوم به ویژگی های مثبت و منفی خودمان اختصاص دارد.
دکتر مسعودیان در ادامه به مثلث شکل گیری عشق اشاره کرد و سه ضلع آن را شامل شهوت/ هوس، مسؤولیت/ تعهد، رفاقت/ صمیمیّت برشمرد.
تکنیک آرام سازی ذهن، نشانه های وابستگی عاطفی بیمارگونه یا بردگی عاطفی، مهارت های عشق ورزی زوجین نسبت به یکدیگر از دیگر مهارت هایی بود که در کارگاه مذکور آموزش داده شد.
کارگاه آموزشی آشنایی با مهارت های های گفت وگو در زندگی اجتماعی روزمره ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید مرکز یکشنبه 18 آبان ماه برگزار شد.
انتهای پیام/
کدخبرنگاری :7700 س.ع