• تاریخ انتشار : 1399/09/25 - 11:00

«بیست و یکمین سمینار دانشجویی شنوایی شناسی ایران» برگزار می شود

«بیست و یکمین سمینار دانشجویی شنوایی شناسی ایران» همراه با « اولین جشنواره دانشجویی هنر در شنوایی»، 26 آذر ماه به صورت مجازی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، «بیست و یکمین سمینار دانشجویی شنوایی شناسی ایران» همراه با « اولین جشنواره دانشجویی هنر در شنوایی» روز چهارشنبه 26 آذر ماه به صورت مجازی در محل دانشکده توانبخشی برگزار می شود.

علاقه مندان به شرکت در این ایسمینار از طریق لینک https://eseminar.tv/wb19000با کلیک بر روی گزینه سیز رنگ " ثبت نام | رایگان " و بع از ورود به ایجاد حساب کاربری در وب سایت ایسمینار، می توانند ثبت نام خود را نهایی کنند.

ثبت نام پس از اضافه شدن وبینار به پنل کاربری شما تکمیل می شود.

در روز همایش می توانید با ورود به پنل کاربری خود در وب سایت ایسمینار، به وبینار وارد شوید.

کدخبرنگار: 7703م.ر

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری