• تاریخ انتشار : 1401/01/24 - 12:48

آموزش اصول تغذیه صحیح در ماه رمضان در محله هاي مختلف شمیرانات

کارشناسان تغذیه شبکه بهداشت و درمان شمیرانات به آموزش اصول تغذیه سالم در محله های مختلف پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، این دوره های آموزشی با توجه به اهمیت تغذیه مناسب در حفظ سلامت در ایام روزه‌داری برنامه ریزی و اجرا شد.

براساس این گزارش کارشناسان تغذیه شبکه در دوره های مذکور به آموزش اصول تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان به اقشار مختلف جامعه پرداختند.

دوره های مذکور در سرای محلات به صورت مشاوره فردی و در مساجد محله های سوهانک، ولنجک، محمودیه، اوین به صورت گروهی برگزار شد.

همچنین آموزش های مذکور به کارمندان سازمان های مختلف نظیر شهرداری منطقه یک و کاخ موزه نیاوران نیز  ارایه شد.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری