آموزش اصول WHO در «برنامه ایمنی آب آشامیدنی»
کارگاه آموزشی «برنامه ایمنی آب آشامیدنی» باحضور کارشناسان آب و فاضلاب و آزمایشگاه آب مراکز و شبکه¬های تحت پوشش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، 20 و 21 شهریورماه تشکیل شد.
کارگاه آموزشی «برنامه ایمنی آب آشامیدنی» باحضور کارشناسان آب و فاضلاب و آزمایشگاه آب مراکز و شبکه¬های تحت پوشش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، 20 و 21 شهریورماه تشکیل شد.
در این کارگاه دو روزه که به منظور ارتقاء سطح آگاهی کارشناسان بهداشت آب و فاضلاب مراکز و شبکه های تحت پوشش تشکیل شد، مفاهیم اساسی برنامه ایمنی آب آشامیدنی مطابق رهنمودهای سازمان جهانی بهداشت (WHO) به عنوان موثرترین روش مورد اطمینان پایدار از ایمنی یک سیستم تامین آب آشامیدنی به کارشناسان این حوزه آموزش داده شد.
شایان ذکر است کارگاه آموزشی مذکور با انجام کار گروهی و آموزش تیمی درخصوص فازهای 11 گانه این برنامه و استفاده از راهکار ارزیابی جامع ریسک و مدیریت آن در مراحل تامین آب آشامیدنی که از حوزه آبریز تا نقطه مصرف را شامل می¬گردد، به بررسی و تقویت نقاط ضعف و قوت کارشناسان آب و فاضلاب درخصوص اجرای هرچه بهتر برنامه ایمنی آب آشامیدنی استان تهران در منطقه تحت پوشش پرداخت.