• تاریخ انتشار : 1401/05/12 - 16:58

بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از کلینیک ویژه بیمارستان مهدیه

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه در حال احداث کلینیک ویژه بیمارستان مهدیه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت توسعه مدیریت و منابع، دکتر محمود خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه در حال ساخت کلینیک ویژه بیمارستان مهدیه بازدید کرد.

دکتر خدادوست و هیئت همراه ضمن بازدید از بخش‌های مختلف پروژه مذکور از روند پیشرفت کار ابراز رضایت کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه یادآور شد که تمامی تلاش مجموعه در راستای رفع موانع و مشکلات موجود است تا این کلینیک در موعد مقرر تکمیل شده و به بهره برداری برسد.

وی د رحین بازدید از قسمتهای مختلف این پروژه به ارایه راهنمایی‌ و توصیه هایی برای پیشبرد هرچه سریعتر کار پرداخت.

در این بازدید دکتر زاده مدرس رییس بیمارستان مهدیه نیز به تبیین چالشها و مشکلات پیش روی این پروژه پرداخت و از بازدیدهای مستمر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تقدیر کرد.

به گفته وی کلینیک ویژه بیمارستان مهدیه با همکاری خیرین حوزه سلامت در منطقه شوش تهران برای خدمات رسانی به آحاد جامعه در حال تکمیل و بهره برداری می باشد.

در این بازدید که سه شنبه 11 مردادماه صورت گرفت، دکتر شهرزاد زاده مدرس رییس بیمارستان مهدیه، عابدینی مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان تهران، دکتر علیرضا اسدی مدیر سازمان های مردم نهاد و امور خیرین سلامت و سایر مدیران حوزه معاونت نیز حضور داشتند.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • گروه خبری : 119369