اخبار

  • تاریخ انتشار : 1397/07/16 - 11:40
  • بازدید : 865
  • تعداد بازدید : 157
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه مدیریت تغذیه در بحران

در راستای اجرای برنامه عملیاتی بهبود تغذیه در سال 97 و به منظور توانمندسازی کارشناسان تغذیه "کارگاه مدیریت تغذیه در بحران" با حضور کارشناسان تغذیه ستادی و طرح تحول سلامت مراکز/شبکه های بهداشتی درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توسط گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت در تاریخ 11 مهر ماه برگزار گردید.

در راستای اجرای برنامه عملیاتی بهبود تغذیه در سال 97 و به منظور توانمندسازی کارشناسان تغذیه "کارگاه مدیریت تغذیه در بحران" با حضور کارشناسان تغذیه ستادی و طرح تحول سلامت مراکز/شبکه های بهداشتی درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توسط گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت در تاریخ 11 مهر ماه برگزار گردید.
این کارگاه که با هدف آشنایی کارشناسان تغذیه با کارکردهای تخصصی تغذیه در بلایا اجرا شد، شرکت کنندگان با کلیات اقدامات در مقابله با بحران، اصول تغذیه در بحران وتنظیم برنامه غذایی، نيازهاي تغذيه اي گروه هاي آسيب پذير و كمبود هاي تغذيه اي شايع در بحران ها، ايمني غذايي در بحرانها آشنا شدند. 
انتهای پیام/
 
  • گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • کد خبر : 68323
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.