• تاریخ انتشار : 1400/06/16 - 13:20

برگزاری کنفرانس کشوری "توده های ادنکس در زنان " در مرکز مهدیه

وبینار کشوری بررسی توده های ادنکس در زنان با حضور 150 نفر از متخصصان زنان، جراحان عمومی و پزشکان عمومی در بيمارستان مهديه برگزار شد.

وبینار کشوری بررسی توده های ادنکس در زنان با حضور 150 نفر از متخصصان زنان، جراحان عمومی و پزشکان عمومی  در بیمارستان مهدیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از بیمارستان مهدیه، در این وبینار آموزشی که از امتیاز بازآموزی برخوردار بود،  شرکت کنندگان با تازه ترین یافته های علمی درخصوص  نحوه تشخیص، درمان و  مدیریت توده های ادنکس آشنای شدند.

در  ابتدای کارگاه مجازی مذکور  دکتر طیبه جاهد بزرگان عضو هیئت علمی گروه زنان و دبیر علمی وبینار به بیان توضیحاتی درخصوص اهداف و مباحث  اصلی این کارگاه مجازی پرداخت.

در ادامه دکتر آتنا بهفروز عضو هیئت علمی دانشگاه درخصوص توده های قبل از منارک ، نحوه تشخیص و درمان آن توضیحاتی  داد.

دکتر هاجر عباسی نیز درخصوص توده های سن باروری، دکتر زهرا ناییجی درخصوص توده های ادنکس در بارداری و دکتر عاطفه مریدی درخصوص توده های دوره منوپوز مباحثی را مطرح کرده و به ارایه تازه ترین یافته های علمی در مورد درمان این توده ها پرداخت.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری