• تاریخ انتشار : 1400/06/01 - 16:32

بزرگداشت روز پزشک در بیمارستان مهدیه

همزمان با روز پزشک و سالروز میلاد شیخ الرییس بوعلی سینا در بیمارستان مهدیه با اهدای گل و هدایایی از اساتید و پزشکان و دانشجویان تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از بیمارستان مهدیه، دکتر شهرزاد زاده مدرس همزمان با سالروز میلاد پزشک و فیلسوف ایرانی بوعلی سینا ضمن حضور در جمع اساتید، پزشکان و دانشجویان و دستیاران این مرکز این روز را تبریک گفت و به تبیین برخی از فضایل اخلاقی و حرفه ای این پزشک شهیر پرداخت.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به تلاشهای ارزنده کادر پزشکی و مدافعان سلامت این بیمارستان در طول پاندمی کرونا، با اهدای گل ، لوح تقدیر و هدایایی از رشادت های آنان در عرصه خدمت رسانی به بیماران و مراجعان قدردانی کرد.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری