• تاریخ انتشار : 1400/04/27 - 12:46

راه اندازی دستگاه تصویربرداری جدید در بخش رادیولوژی دانشکده دندانپزشکی

مدیر گوره رادیولوژی دهان دانشکده دندانپزشکی از نصب و راه اندازی دستگاه تصویربرداری پیشرفته جدیدی در بخش رادیولوژی این دانشکده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده دندانپزشکی، دکتر مشفقی با اشاره به تعداد بالای مراجعان راه اندازی این دستگاه پیشرفته را باعث تسریع در ارایه خدمات درمانی و تشخیصی به بیماران عنوان کرد.

به گفته مدیر گروه رادیولوژی دهان دانشکده دندانپزشکی این دستگاه تصویربرداری جدید قادر به تهیه تصاویر پانورامیک، سفالومتری وCBCT است .

وی با توجه به تعداد بالای مراجعان به این دانشکده نصب این سیستم جدید را باعث ارتقای کیفی وکمی ارایه خدمات عنوان کرد و یادآور شد: در صورت بروز مشکل در تجهیزات این بخش، خدمت رسانی دچار اختلال می شد و خدمات سایر بخش های درمانی دانشکده را نیز تحت تاثیر قرار می داد اما  نصب و راه اندازی این دستگاه جدید موجب ارتقا و بهبود کیفی ارایه خدمات شد.

دکتر مشفقی در خاتمه سخنان خود از تلاش و مساعدت هیئت رئیسه دانشکده در تهیه ، نصب و راه اندازی این دستگاه پیشرفته  تقدیر کرد و اظهار امیدواری کرد که با بهره گیری از تکنولوژی های روز دنیا بهترین خدمات به هموطنان ارایه شود.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری