• تاریخ انتشار : 1400/06/10 - 10:26

مشارکت فعال دانشجویان دانشکده بهداشت و ایمنی در امر واکسیناسیون

دانشجویان دانشکده بهداشت و ایمنی دانشگاه در فرایند واکسیناسیون در شهر تهران داوطلبانه مشارکت داشتند.

دانشجویان دانشکده بهداشت و ایمنی  دانشگاه در فرایند واکسیناسیون در شهر تهران داوطلبانه مشارکت داشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده بهداشت و ایمنی، همزمان با شیوع گسترده بیماری کووید 19 هماهنگی های لازم  برای مشارکت فعال دانشجویان بهداشت عمومی این دانشکده در راستای کنترل بیماری با معاونت بهداشتی صورت گرفت.

سپس دانشجویان ترم آخر کارشناسی بهداشت عمومی و سایر دانشجویان داوطلب دانشکده بهداشت در راستای اجرای این طرح ملی در شهر تهران حضور و مشارکتی فعال داشتند که  براساس گزارشات ارایه شده از سوی معاونت بهداشتی دانشگاه و مراکز تابعه، همکاری این دانشجویان در اجرای فرایند واکسیناسیون خوب ارزیابی ­شد.

براساس این گزارش دانشجویان مذکور در مراکز تجمیعی واکسیناسیون ضمن مشارکت در اجرای این طرح ملی به ارایه آموزش های لازم به مراجعان درخصوص نکات مربوط به واکسیناسیون و همچنین رعایت پروتکل های حفاظتی و بهداشتی پرداختند.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری