اخبار

  • تاریخ انتشار : 1397/07/15 - 10:29
  • بازدید : 1067
  • تعداد بازدید : 191
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

همایش روز جهانی تخم مرغ برگزار می شود

تخم مرغ یکی از کامل ترین، ارزان ترین و فراوان ترین غذاهای پروتئینی است که بعد از شیر جایگاه دوم را در تغذیه اقشار جامعه می تواند داشته باشد.

تخم مرغ یکی از کامل ترین، ارزان ترین و فراوان ترین غذاهای پروتئینی است که بعد از شیر جایگاه دوم را در تغذیه اقشار جامعه می تواند داشته باشد.
براین اساس همایش روز جهانی تخم مرغ؛ 16 و 17 مهرماه سال جاری با هدف افزایش دانش جامعه، اصلاح باورهای غلط و افزایش مصرف تخم مرغ؛ با همکاری موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، ستاد کشوری ترویج مصرف تخم مرغ، معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی، دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان غذا و دارو، سازمان دامپزشکی کشور، معاونت ترویج سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، انجمن علمی بهداشت مواد غذایی، اتحادیه مرکزی مرغداران میهن، کمیسیونر بین المللی تخم مرغ در ایران، FAO، WHO و استانداری البرز در محل موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار خواهد شد.
تخم مرغ نه تنها یک وعده غذایی خوشمزه و کامل است، بلکه یک عنصر لاینفک برای تولید بسیاری از غذاها است. سالهاست که تخم مرغ به عنوان یک منبع غذایی طبیعی و کامل مطرح می باشد.
این ویژگی به علت مواد مغذی استثنایی تخم مرغ است؛ ولی به دلیل غیر علمی و باورهای اشتباه از مصرف مناسب این فرآورده مغذی خودداری می شود و علیرغم تمامی این شگفتی ها متاسفانه جایگاه تخم مرغ در سبد غذایی بدلیل اینکه حاوی مقادیری از کلسترول می باشد، کاهش یافته است. بیشترین تحقیقات علمی اخیر نه فقط تخم مرغ را به گذشته درخشان آنها بر می گرداند؛ بلکه جایگاه آنها را به عنوان یک غذای کاربردی بالا برده و دلایلی را برای مصرف همیشگی تخم مرغ ارایه می کند.
شایان ذکر است انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور درخصوص فرهنگ و الگوی مصرف؛ ارزش غذایی، بهداشت و سلامت که از محورهای مهم همایش بشمار می آید، سخنرانی کلیدی خواهد داشت.
 

  • گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • کد خبر : 68237
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.