• تاریخ انتشار : 1400/10/22 - 08:31

وبینار آموزشی طب کار برگزار می شود

وبینار آموزشی طب کار(5-1) توسط دانشکده بهداشت و ایمنی بهمن ماه 1400 برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده بهداشت و ایمنی، این دوره مجازی توسط مرکز تحقیقات ارتقای سلامت محیط کار و مرکز تحقیقات کنترل عوامل زیان آور محیط و کار دانشکده بهداشت و ایمنی برگزار می شود.

این وبینار آموزشی از 15 امتیاز آموزش مداوم برای مشمولان برخوردار است که علاقمندان برای ثبت نام و دریافت امتیاز مذکور باید به سامانه جامع آموزش مداوم پزشکی مراجعه کنند.

در این دوره مباحثی نظیر مبانی طب کار، بیماری های پوستی ناشی از کار، عوامل بیولوژیک محیط کار، سرطان‌های ناشی از کار، مسمومیت‌ها و استرس‌های شغلی، بیماری‌های ریوی ناشی از کار، تست‌های عملکرد ریوی توسط متخصصان و اساتید مربوطه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

از دیگر مباحث مورد بحث در وبینار مذکور می توان به شیفت کاری، بیماری‌های سیستم شنوایی و کبدی ناشی از کار، بیماری‌های ناشی از عوامل فیزیکی محیط کار، ارگونومی در محیط کار، اختلالات اسکلتی عضلانی و کمردرد شغلی و ارزیابی ناتوانی و از کارافتادگی در محیط کار اشاره کرد.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری