• تاریخ انتشار : 1400/04/23 - 13:28
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

وبینار آموزشی طراحی مطالعات در پژوهش های علوم زیستی، پزشکی و روانشناسی برگزار می شود

وبینار آموزشی طراحی مطالعات در پژوهش های علوم زیستی، پزشکی و روانشناسی توسط مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه، وبینار مذکور با همکاری استارتاپ آموزشی پژوهشی آرکا پنجشنبه 24 تیرماه از ساعت 19-10 برگزار می شود.

از محورها و سرفصل های مهم مورد بحث در این وبینار می توان به طراحی مطالعات Cross-sectional، طراحی مطالعات طولی (Longitudinal or Cohort)، طراحی مطالعات مورد شاهدی(Case-Control) اشاره کرد.

شرکت در این وبینار برای تمامی علاقمندان به پژوهش آزاد بوده و به شرکت کنندگان مدرک معتبر اعطا خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری