• تاریخ انتشار : 1400/07/20 - 15:26

وبینار پایش و ارزشیابی مداخلات کووید-19 در ایران برگزار می شود

22 مهرماه وبینار پایش و ارزشیابی مداخلات کووید-19 در ایران در دانشگاه علوم پزشکی شهدیبهشتی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت و ایمنی  دانشگاه با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،  وبینار "پایش و ارزشیابی مداخلات کووید-19 در ایران" را پنج شنبه 22 مهرماه از ساعت 10 الی 12 به صورت مجازی برگزار می کند.

بر اساس این گزارش دکتر مسعود یونسیان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر کمیته تخصصی اپیدمیولوژی و پژوهش، دکتر کورش اعتماد مدیر گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت و ایمنی، دکتر محمود حاجی پور مسئول اجرای بخش مرور نظام مند، دکتر احمد مهری مسئول اجرای بخش کیفی و دکتر سهراب ایرانپور مسئول اجرای بخش آنالیز در این وبینار به سخنرانی می پردازند.

برای دسترسی به لینک وبینار اینجا را کلیک کنید.

کدخبرنگار:7701س.ق

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری