• تاریخ انتشار : 1400/05/24 - 09:14

کشف اقلام قاچاق سلامت محور در شمیرانات

در طرح ضربتی بازدیدهای نظارتی در منطقه شمیرانات اقلام قاچاق سلامت محور از هایپر مارکت های منطقه یک کشف و ضبط شد.

در طرح ضربتی بازدیدهای نظارتی در منطقه شمیرانات اقلام قاچاق سلامت محور از هایپر مارکت های منطقه یک کشف و ضبط  شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، این بازدید مشترک با حضور مدیر شبکه بهداشت شمیرانات، بازرسان معاونت غذا و داروی دانشگاهو شبکه و ماموران نیروی انتظامی کلانتری نیاوران صورت گرفت.

در بازدید مذکور هایپرمارکت های واقع در منطقه یک با حکم قضایی دادسرای ناحیه 26 جرایم پزشکی و با هماهنگی مسئول حوزه پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور مورد بررسی و پایش قرار گرفتند.

در بازدید مذکور 13 مورد از اقلام آرایشی وبهداشتی کشف،ضبط و جمع آوری و به معاونت غذا و داروی دانشگاه منتقل شد.

براساس این گزارش پرونده متخلفان نیز به دادسرای جرایم پزشکی برای صدور رای نهایی ارسال می شود.

کدخبرنگار:7700 س.ع

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری